Membrado i Vilamala consoliden la seva hegemonia als 2000 Viratges

El solsoní del Biela, Aleix Vila, aconsegueix un meritori tercer lloc amb el seu Citroën Saxo

VÍDEO 56è Ral·li 2000 Viratges
VÍDEO 56è Ral·li 2000 Viratges | Project JVP
Redacció
20 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:34h

VÍDEO 56è Ral·li 2000 Viratges | Project JVP

L'olostenc Josep Maria Membrado, copilotat per Jordi Vilamala, ha tornat a aconseguir una incontestable victòria al Ral·li 2000 Viratges que s'ha celebrat aquest cap de setmana. D'aquesta manera Membrado i Vilamala es consoliden com els pilots hegemònics en els darrers anys a la prova organitzada pel Biela.

El seu domini ha estat tan clar que amb el seu Ford Fiesta R5 s'han imposat en tots els tramps de què es composava el ral·li. Darrera seu, Climent Domingo i Joan Venceslao han quedat segons amb el seu Citroën DS3 R3T. La tercera posició ha estat per un pilot de l'escuderia local, el solsoní Aleix Vila, amb Ignacio Paz, han obtingut un magnífic resultat amb un Citroën Saxo 16V de classe A.

La 56a edició dels 2000 Viratges recuperava els 10 trams, amb un de gairebé 18 quilòmetres i dos trams inèdits. Tot i que es va fer una primera sortida aquest divendres al vespre al Passeig Pere III, la veritable competició va començar dissabte al matí, amb la sortida oficial a Artés, al tram d'Hostalnou, que es va incrementar en quatre quilòmetres per sumar-ne un total de divuit. També ha sigut espectacular el tram de Pinós, amb un desnivell del 16% en baixada.

A la tarda, els participants van recórrer també per partida doble tres trams més. També mítics. El de les Vilaredes amb una nova xicane, el de Taurons que s'ha recorregut en direcció contrària a l'any passat i el de la Bassa que ha aportat una bona dosi d'espectacle.

El Ral·li 2000 Viratges és puntuable pel Campionat de Catalunya de Rallies, la Copa Catalana de Ral·lis d'Asfalt, l'Open Catalunya, el Trofeu Júnior de Ral·lisprint, les Copes Catalunya de Regularitat Supersport i Esport i del Volant RACC – Trofeu MAVISA.