Un cosí nebot de Freud parlarà a Manresa de «El repte de ser mares i pares»

La xerrada tindrà lloc a l'Auditori de la Plana de l'Om, dimecres a les 7 del vespre

Redacció
19 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:25h
Aquest dimecres, 23 de novembre, l'Auditori de la Plana de l'Om acollirà la xerrada El repte de ser pares i mares, a càrrec del psicòleg i psicoanalista infantil Joseph Knobel Freud, membre i fundador de l'Escola Clínica psicoanalítica amb nens i adolescents de Barcelona i cosí nebot de Sigmund Freud.

La conferència, que tindrà lloc a les 7 de la tarda, s'emmarca dins del 10è Cicle de xerrades per a mares i pares 2016 – 2017, i posarà sobre la taula l'ofici de la paternitat. Exercir de pare o mare és un ofici meravellós i complicat a la vegada i no és senzill trobar la manera d'actuar. La vida és un camí de la dependència total a la independència total.

El Cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

Aquesta xerrada està inclosa en el 30è aniversari del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del bages (CDIAP).