CaixaBank inaugura l'oficina de nou model A al Passeig Pere III

Parlament de Valentí Junyent durant la inauguració de la remodelada oficina de CaixaBank
Parlament de Valentí Junyent durant la inauguració de la remodelada oficina de CaixaBank | CaixaBank
Redacció
16 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:56h
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Bages, Mercè Cardona, acompanyats del tinent d'Alcalde d'Hisenda, Josep Mª Sala, han presidit l'acte d'inauguració de l'oficina de nou model A Passeig Pere III, que va tenir lloc dimarts amb l'assistència de més de 150 clients.

Durant l'acte, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va agrair a CaixaBank que hagi triat la capital del Bages per acollir una oficina innovadora com la A Passeig Pere III. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la comarca.

Les oficines A pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.

La nova oficina disposa d'una innovadora i dinàmica distribució d'espais en més de 1.000 m2, compta amb 14 empleats i gestiona uns 9.000 clients i un volum de negoci al voltant dels 288 milions d'euros.