Testimoni Escènic porta a Navarcles l'espectacle «Elisabetta»

L'espectacle 'Elisabetta' es podrà veure al teatre-auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles aquest divendres
L'espectacle 'Elisabetta' es podrà veure al teatre-auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles aquest divendres | Imatge promocional
Redacció
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:38h
El teatre-auditori Agustí Soler i Mas acollirà, aquest divendres 18 de novembre a les nou del vespre la funció "Elisabetta", de la companyia Cia. Dell'Anima, que va sorgir en el marc del projecte Testimoni Escènic. "Elisabetta" és un espectacle interdisciplinari en el qual els protagonistes són la dansa i un violí; però qui toca és la ballarina i qui canta el violí; la dansa explica el que la paraula ha insinuat i la música fa viure els sentiments dels que parla la història.

La Cia. Dell'Anima, formada per la ballarina Neus Alfa i la violinista Mireia Vila, va poder gaudir de les instal·lacions de Testimoni Escènic per gestar i donar forma al seu projecte, "Elisabetta". De fet, el que busca Testimoni Escènic, impulsat per l'artista Quim Moya, és oferir la possibilitat a diversos grups d'arts escèniques de poder treballar les obres que tenen en fase de producció mitjançant una estada a la masia Cal Gras, situada a Avinyó. 

Aquest projecte engendrat al Bages té dues convocatòries l'any, en les quals s'hi presenten companyies de tot l'estat i també d'àmbit europeu. És un jurat qualificat l'encarregat de decidir quines companyies podran gaudir de l'estada a Cal Gras per a gestar les seves obres. A canvi d'aquestes residències, els grups ofereixen a diversos pobles de la comarca la possibilitat de realitzar pre-estrenes exclusives dels espectacles a preus reduïts que ajuden a sufragar les despeses del projecte. En el cas de l'espectacle que es durà a terme a Navarcles el preu serà de 8 euros i de 4 pels menors de 12 anys.