​Els esplais del Bages i el Berguedà reivindicaran els drets dels infants a Santpedor

Ho faran en el marc d'un acte ja assenyalat en el seu calendari i que forma part del Dia Internacional dels Drets dels Infants

Redacció
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:18h
Aquest dissabte, 19 de novembre, Santpedor serà l'escenari d'una trobada que durà a terme el Sector Bages-Berguedà d'Esplais Catalans (ESPLAC) amb l'objectiu de celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Una celebració que, evidentment, tindrà una vessant lúdica però també treballarà la consciència de tots els nens i nenes que hi participin perquè no perdin de vista quins són els seus drets.

Aquest ja serà el vuitè any que els esplais del Bages i el Berguedà s'uneixen per a celebrar la diada i de fet, ja s'ha consolidat com un esdeveniment clau en el seu calendari: un acte que pretén promoure l'educació per als drets als infants i la participació infantil a la societat.

Enguany la festivitat, que començarà a dos quarts de deu del vespre i acabarà a les sis de la tarda, comptarà amb la participació de més de 360 nens i nenes i de 65 monitors i monitores dels esplais Geps de Santpedor; Vic-Remei i Minuatx de Manresa; Merlot de Salelles; l'Esplai d'Avià i l'Agrupament Roques Albes de Sallent.
Arxivat a