Maians ultima els preparatius per a la seva Festa Major

Una de les activitats serà un bingo solidari els diners recaptats del qual aniran destinats a la Marató de tv3

Redacció
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:42h
Des d'aquest diumenge 20 de novembre i i fins el diumenge 27, Maians celebrarà la seva Festa Major, en la qual es duran a terme activitats de tot tipus adreçades a tots els públics. 

La festa s'inaugurarà a les nou del matí amb una caminada popular que sortirà des de la Plaça de l'Era i arribarà fins l'anomenat Maians Vell, que és on antigament estava ubicat el poble en qüestió i que encara conserva les ruïnes de l'església que el presidia. Un cop allà, tindrà lloc un esmorzar popular i qui ho vulgui podrà seguir fent ruta fins arribar a les restes de l'última casa habitada de l'antic poble. El temps total de l'excursió -contant l'anada i la tornada- serà de quatre hores.

Diumenge a la tarda les activitats seguiran amb un taller que explicarà els secrets per mantenir en bon estat les bicicletes. Tindrà lloc al Centre i començarà a dos quarts de cinc de la tarda.

Divendres 25 la festivitat tornarà a agafar força amb una sortida en bicicleta que s'iniciarà a les quatre de la tarda i tindrà el seu punt de partida a la Plaça de l'Era. Un cop acabada l'excursió, el cinema del poble projectarà, a les sis de la tarda, l'espectacle de circ "Alegria", un dels més famosos de la companyia Cirque Du Soleil. 

El mateix divendres a les nou del vespre es durà a terme un sopar consistent de patates emmascarades, botifarra i cansalada a la brasa i amanida que tindrà un preu de 10 euros pels adults i de 5 pels menors de 6 anys. Després de l'àpat, a les onze del vespre, hi haurà un bingo solidari els diners recaptats del qual aniran destinats a la Marató de tv3 d'enguany.

Finalment, el diumenge 27 s'encetarà amb el segon Campionat d'Escacs (que començarà a les deu del matí) i amb una missa acompanyada de la Coral Flor de Boix, que recollirà aliments per lliurar a Càritas.

A les sis de la tarda el teatre envairà el poble amb l'obra "Boeing, Boeing", escrita per Marc Camoletti i interpretada per l'Associació Teatral i Cultural de Castellbell i el Vilar. El preu de l'entrada per veure l'espectacle serà de 5 euros.

Per cloure la festivitat, a tres quarts de nou del vespre es projectarà, en una pantalla gran, el partit entre el Reial Socieat i el Barça. Durant el matx hi haurà servei de bar amb entrepans.