Pimec Catalunya Central enceta un cicle de xerrades empresarials d'alt valor afegit

La primera trobada se celebrarà aquest dijous i girarà entorn de l'eficiència energètica per a les empreses

Redacció
14 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:38h
PIMEC Catalunya ha engegat un cicle de xerrades empresarials d'alt valor afegit per a pimes i autònoms, de la mà de prestigiosos ponents i líders d'opinió en les seves respectives àrees professionals. Aquestes trobades empresarials són fruit de la col·laboració amb Forempresa, entitat especialitzada en la divulgació de temàtiques que afecten l'empresa.

El pròxim dijous, 17 de novembre, se celebrarà la primera sessió amb Sergi Pastor, conseller de Ficosa Energy des del 2011 i amb més de 26 anys d'experiència en el sector tecnològic i energètic. Sota el títol Eficiència Energètica, la inversió més rendible, Pastor oferirà una ponència molt pragmàtica, en la qual es tractarà l'estat actual i la tendència del mercat energètic, traçant una línia argumental que va anar des de la visió global de la demanda d'energia i el que representa en el PIB, fins a quines són les actuacions més rendibles a curt termini que les pimes poden fer per tal de reduir els costos energètics.

La jornada està dirigida a tot el teixit empresarial de la Catalunya Central, és de caràcter gratuït i les inscripcions es poden fer a través del web de PIMEC.