Dos tallers i dues xerrades del Programa de Suport a les Famílies de Súria

Les activitats es faran durant els mesos de novembre i desembre, són gratuïtes i obertes a tothom

Redacció
13 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:23h
El Programa Municipal de Suport a les Famílies de Súria oferirà entre els mesos de novembre i desembre dos tallers i dues xerrades per a pares i mares d'infants i adolescents, en una nova edició d'aquesta iniciativa per al curs 2016-17. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

L'organització del Programa és a càrrec de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament, amb el suport de l'institut Mig-Món i la seva AMPA, les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, i la Diputació de Barcelona.

Aquest programa pretén oferir eines i estratègies educatives per a pares i mares en situacions quotidianes de l'educació dels fills, de la mà de professionals especialitzats.

La primera activitat prevista és el taller Acompanyar els adolescents en la presa de decisions, que s'iniciarà aquest dilluns 14 de novembre. El taller constarà d'altres dues sessions que es faran els dilluns 21 i 28 de novembre.

L'altre taller previst tindrà lloc els dijous 17 i 24 de novembre, sota el títol Caminant cap a l'autonomia dels nostres fills.

Les persones interessades en participar en els tallers s'hauran d'inscriure prèviament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d'atenció al públic.

Les següents activitats del Programa Municipal de Suport a les Famílies seran les xerrades Cuidar l'autoestima infantil (dimecres 14 de desembre) i Adolescència, gestionar els canvis i la sexualitat (dijous 15 de desembre).

Les dades de les activitats previstes per als mesos de novembre i desembre del Programa Municipal de Suport a les Famílies són les següents:

Dilluns 14, 21 i 28 de novembre

- Taller Acompanyant els adolescents en la presa de decisions. Adreçat a mares i pares amb fills d'11 a 17 anys. A càrrec d'Eines SCCL. Activitat gratuïta i oberta a tothom. Hora: 19.00 h. Lloc: institut Mig-Món. Inscripcions: Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d'atenció al públic.

Dijous 17 i 24 de novembre

- Taller Caminant cap a l'autonomia dels nostres fills. Adreçat a mares i pares amb fills de 6 a 12 anys. A càrrec d'Espaifa SL. Activitat gratuïta i oberta a tothom. Hora: 17.30 h. Lloc: Casal de Joves (parc municipal Macary i Viader). Propera sessió: dijous 24 de novembre. Inscripcions: Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d'atenció al públic.

Dimecres 14 de desembre

- Xerrada Cuidar l'autoestima infantil'. Adreçada a mares i pares amb fills de 6 a 12 anys. A càrrec de Ciència Divertida-Funbrain SL. Activitat gratuïta i oberta a tothom. Hora: 19.00 h. Lloc: saló de sessions de la Casa de la Vila.

Dijous 15 de desembre

- Xerrada Adolescència, gestionar els canvis i la sexualitat. Adreçada a mares i pares amb fills de 6 a 12 anys. A càrrec d'Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella. Activitat gratuïta i oberta a tothom. Hora: 19.00 h. Lloc: institut Mig-Món.
Arxivat a