Paula Valls, la veu revelació de l'any, cantarà al Concert de Nadal d'Ampans

Tindrà lloc el 17 de desembre i va destinat al programa de beques per famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual

Paula Valls serà la protagonista del Concert de Nadal d'Ampans
Paula Valls serà la protagonista del Concert de Nadal d'Ampans | Xavi Valls
Redacció
12 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:15h
Ampans presenta Paula Valls al seu proper Concert de Nadal, una jove de Manlleu, de només 17 anys, que ha debutat al mercat discogràfic amb Black and White, i que és la veu revelació de La Marató de TV3, protagonitzant la cançó de l'espot publicitari que emet aquests dies la televisió de Catalunya. La cantant es perfila com una veu revelació de la música negra i alguns ja l'han titllada com la Norah Jones catalana.

Paula Valls i el seu quartet de músics compartiran escenari amb la Bandarra Street Orkestra, una formació de més 20 músics professionals i amateurs originaris del Camp de Tarragona, amb una gran força escènica, liderats per Pau Bandarra, que actuaran junt a la formació de veus bagenques White Heaven.

El Concert de Nadal d'Ampans ja s'ha fet un espai a la programació del Kursaal Manresa, i promet un any més, qualitat, intensitat i emoció dalt de l'escenari, on el cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'Ampans, posaran el toc sensible i tendre, amb un gran esforç al darrere i un equip de voluntaris que junt amb els mestres de l'escola d'Ampans, dirigeixen el cor.

Les entrades del concert de Nadal d'Ampans, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per famílies amb pocs recursos. L'any passat, 342 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2015 Ampans va destinar gairebé 90.000 euros a beques.

Les entrades pel Concert de Nadal d'Ampans ja estan a la venda al Kursaal,a taquilles, per telèfon o via internet, a través d'aquest web.