La Lionesa renova l'establiment tornant als orígens de la pastisseria

Nou aspecte de la pastisseria La Lionesa, a l'inici del Passeig
Nou aspecte de la pastisseria La Lionesa, a l'inici del Passeig | Forn de Cabrianes
Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 23:16h
Setanta-quatre anys després que l'emblemàtica pastisseria La Lionesa obrís les seves portes, l'establiment del Passeig Pere III es renova amb un concepte de qualitat, tornant als orígens de la pastisseria i orientada a les noves demandes del consumidor. Per celebrar aquesta estrena durant tot el divendres s'ha obsequiat als clients amb un bracet pastisser, i el dissabte es regalarà una xocolata premium.

Amb una decoració renovada i que ha permès actualitzar les instal·lacions amb un equipament d'última generació, el client es retrobarà a partir d'aquest divendres amb la pastisseria clàssica d'alta qualitat en un espai d'estètica cuidada i preus adequats. Aquesta era alguna de les claus que el fundador de l'establiment, el Sr. Manuel Salas, va posar en valor, que van forjar el seu èxit, i que avui continua vigent. 

Aconseguir un establiment que mantingués aquests valors era un dels encàrrecs que tenia l'equip d'interioristes, i el resultat ha estat un nou espai amb un ambient càlid, lluminós, elegant, i sobretot molt proper perquè el client s'hi trobi a gust i tingui una bona experiència de compra. Això, s'ha aconseguit creant diferents espais de productes i atenció, donant rellevància al color blanc i reforçant els punts de llum de l'establiment.

Una gran part de la nova botiga es dedicarà a la pastisseria, amb creacions que es mantindran a les fórmules de sempre i d'altres que han evolucionat d'acord amb la demanda del client.

I com que la sofisticació de la taula no passa solament per l'espectacularitat de les presentacions, sinó per la combinació de productes, La Lionesa també tindrà un important espai dedicat a la xocolateria de qualitat de la marca Chocolat Factory, una marca d'elaboracions originals per a gaudir d'aquest producte, un espai de productes delicatessen, amb vins, caves i aliments exclusius, i com no, un espai amb venda de pa. 

La salut també tindrà un espai

La nova pastisseria ha tingut en compte també la salut. Tant és així que la zona especialitzada en xocolates tindrà un apartat de xocolates i bombons sense gluten i sense lactosa. 

El pa serà un altre producte on la salut guanyarà importància, al qual s'hi destinarà un espai per a la venda de diferents tipus de pa, i on es trobarà unes fitxes tècniques amb les especificitats de cada un d'ells. 

La pastisseria "és un ofici, no una tendència"

La pastisseria "és un ofici vocacional", i hem arribat a un punt de "desnaturalització" del sector que ha perdut el valor del "pastís ben fet". "La pastisseria es guanya producte a producte, dia a dia. No és un ofici rutinari ni mecanitzat, cal molta creativitat, estar al dia i oferir al client un producte de qualitat", comenta Rosa Maria Abadal, responsable comercial del Forn de Cabrianes.