Catorze autobusos sortiran del Bages i el Moianès a la manifestació de suport a Forcadell

Quatre autobusos els aportarà Manresa i deu la resta del Bages i el Moianès

Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 21:32h
Des de Manresa partiran quatre autobusos a Barcelona
Des de Manresa partiran quatre autobusos a Barcelona | Jordi Preñanosa
El Bages i el Moianès aportaran 14 autobusos a la manifestació que tindrà lloc el proper diumenge per mostrar el rebuig de molts catalans cap a la judicialització de la política, després que el passat mes d'octubre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) comuniqués a Carme Forcadell que estava imputada per prevaricació i desobediència per haver permès votar les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent, malgrat l'avís del Tribunal Constitucional (TC).

De fet, Forcadell és la darrera víctima d'una sèrie d'imputacions a diversos dirigents catalans, com va ser el cas de l'expresident Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau per tirar endavant la consulta del 9-N o dels regidors Joan Coma, per un presumpte delicte de sedició i Montse Venturós, per no retirar l'estelada de l'Ajuntament de Berga durant les eleccions catalanes del 27-S ni durant les generals del 20-D.

Quatre dels autobusos sortiran de Manresa, i un de Sant Joan de Vilatorrada, d'Artés, de Sallent, de Sant Fruitós, de Castellbell i el Vilar i Navàs. Els altres quatre autobusos passaran per diversos municipis; Cardona, Súria i Callús; Moià i Calders; Santa Maria d'Oló, Avinyó i Artés, i Castellnou i Santpedor. Els autobusos han estat coordinats per Òmnium i l'ANC.