Escola d'estiu del Bages a la FUB aquest juliol

Redacció
29 de juny del 2009
La Fundació Universitària del Bages acollirà el proper mes de juliol l’Escola d’Estiu del Bages, organitzada pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Col•lectiu de Docents del Bages, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Universitària del Bages i l’IES Lluís de Peguera.
 
L’Escola d’Estiu del Bages s'inaugurarà el dimecres 1 de juliol, a les 9 h del matí i a la sala d’actes de la FUB, amb els parlaments de Valentí Martínez, director general de la FUB, Joan Badia, director general d’Innovació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Aida Guillaumet, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manresa i Assumpta Pla, presidenta del Col•lectiu Docents del Bages. Seguirà l’acte de presentació la conferència “Educar per obrir el cor”, a càrrec de Josep Duran, president de Robafaves i Montserrat Vidal, mestra d’educació infantil.
 
El programa d’enguany de l’Escola d’Estiu del Bages engloba un total de tretze cursos, de 15 hores cadascun d’ells, que s’impartiran entre els dies 1 i 7 de juliol al matí, en horari de 9.30 h a 13 h
 
Més informació mitjançant la Concepció Medrano, secretària d’Empresarials, al correu [email protected]