Tecnologia i educació, protagonistes de la nova xerrada del Cicle per a mares i pares

La conferència es durà a terme el dimecres 16 de novembre a les set de la tarda

Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:24h
Aquest proper dimecres 16 de novembre tindrà lloc la xerrada "Si la tecnologia ens canvia, cal que canviem l'educació?", que anirà a càrrec d'Albert Sangrà, director acadèmic de la Càtedra UNESCO d'Educació i Tecnologia per al Canvi Social, Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

La ponència, que s'emmarca dins del 10è Cicle de xerrades per a mares i pares 2016-2017, es farà a les set de la tarda a l'auditori de la Plana de l'Om.

La tecnologia està canviant l'economia, les formes de treballar, les formes d'entreteniment... en definitiva, està canviant les vides de les persones. La pregunta, però, és si la ciutadania vol realment que les seves vides canviïn, i cap on: Quin paper ha de jugar l'educació per tal que l'existència i la societat s'adrecin cap allà on es vol? 

El Cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.