L'Ajuntament atorga una subvenció d'11.300 euros a l'Agrupació Cultural del Bages

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'Agrupació Cultural del Bages
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'Agrupació Cultural del Bages | AjM
Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat el 15 de novembre a les 12:37h
L'Ajuntament de Manresa i l'Agrupació Cultural del Bages han signat aquest divendres 11 de novembre un conveni de col·laboració a través del qual el consistori atorga una subvenció d'11.300 euros a l'entitat cultural manresana que organitza anualment diversos actes tradicionals del cicle festiu de la ciutat.  

L'acte de signatura ha anat a càrrec de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i del president de l'entitat, Pere Vila. Hi han assistit també la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, i el secretari de l'entitat, Josep Maria Purtí.

L'Agrupació Cultural del Bages és una entitat sense ànim de lucre que es compromet a continuar treballant en els actes d'elecció i representació de la Pubilla i l'Hereu de Manresa, la Trobada d'Havaneres, la realització de la Innocentada de Manresa, entre d'altres esdeveniments, així com continuar amb la seva àmplia activitat organitzada en vuit diferents seccions que tenen per objectiu l'estudi, la conservació, i la practica dels balls tradicionals del folklore català, del foment de les arts, les lletres, la música i la cultura en general.