Súria acollirà una sessió informativa sobre els ajuts Leader

Es durà a terme el dimarts 15 de novembre i està organitzada per l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central

Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 9:50h
El saló de sessions de la Casa de la Vila de Súria acollirà, el proper dimarts 15 de novembre a un quart de nou del vespre, una sessió informativa sobre la segona convocatòria dels ajuts Leader, adreçats a emprenedors, empreses, fundacions i ens públics que tinguin previst realitzar inversions per a projectes de creació o d'ampliació i millora.
 
La sessió anirà a càrrec de la directora tècnica del programa a la Catalunya Central, Cristina Garrós. L'organització de la xerrada és a càrrec de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, amb el suport de l'Ajuntament de Súria, el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Els ajuts Leader poden cobrir fins al 40% de les inversions realitzades per emprenedors, microempreses, petites i mitjanes empreses, cooperatives, associacions i fundacions privades, per a les inversions que superin els 12.000 euros.

En el transcurs de la jornada de dimarts s'oferirà una informació detallada d'aquests ajuts. Les persones interessades en assistir-hi poden fer les inscripcions prèvies a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Súria, a la planta baixa de la Casa de la Vila, o trucant a l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central (93.821.42.25).

Aquest és el segon any que Súria participa en aquest projecte. L'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central és una entitat sense ànim de lucre, de la qual forma part l'Ajuntament de Súria i altres institucions públiques i entitats privades del territori. 
Arxivat a