Torna el «3/4 de música» amb el trio de jazz format per Santacana, Blanes i Cordobés

El concert tindrà lloc diumenge, de forma excepcional, a la Sala Petita del Kursaal

Redacció
10 de novembre del 2016
Actualitzat el 13 de novembre a les 21:44h
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest diumenge, 13 de novembre, a les 12h el segon concert del cicle 3/4 de música amb el trio de jazz format per Roger Santacana (piano), Jordi Blanes (baix) i Josep Cordobés (bateria). De forma excepcional el concert del cicle 3/4 de música tindrà lloc a la Sala Petita del Kursaal en comptes de la Plana de l'Om, l'espai habitual. 

El trio format pels joves músics manresans Roger Santacana, Jordi Blanes i Josep Cordobés presentarà en aquesta ocasió especial arranjaments dels estàndards més coneguts de la història del jazz, juntament amb composicions pròpies que beuen tan del jazz, com del funk o la música més tradicional. 

Aquests tres joves músics van estudiar al Conservatori de Música de Manresa, en promocions diferents, però han coincidit moltíssimes vegades dins el panorama musical bagenc compartit projectes, assajos, gravacions i escenaris

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió. Les entrades són sense numerar i tenen un preu de 6 €.