Manresa, co-impulsora d'una trobada interdisciplinar per a nous projectes creatius

Juntament amb altres institucions ha impulsat el "Rec.0 un món creatiu III" que es portarà a terme a Igualada

per Redacció, 9 de novembre de 2016 a les 13:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper 11 de novembre es portarà a terme Rec.0 un món creatiu III, una trobada on deu ponents provinents de diferents disciplines artístiques exposaran els seus projectes. L'acte, que se celebrarà al Museu de la Pell d'Igualada de 6 a 8 del vespre, aglutinarà àmbits com la fotografia, la publicitat, l'arquitectura, la música, la moda, la creació multimèdia i el disseny gràfic.

I és que la trobada creativa planteja un repte per als ponents: cada projecte s'haurà d'exposar en vint diapositives i en un temps de vint segons per cada diapositiva.


L'acte estarà presentat per Maria Almenar, periodista especialitzada en moda i estils de vida, i hi assistiran Xavi Grados, graduat en disseny de moda per l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, i Núria Toll, dissenyadora gràfica.

Rec.0 un món creatiu III és una iniciativa de Pechakucha i rep la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, l'Ajuntament d'Igualada, l'Ajuntament de Terrassa, l'Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, el Ministerio de Trabajo e Immigración, el Servei d'Ocupació de Catalunya, i la Generalitat de Catalunya.

 

Participació