Tres restaurants bagencs, finalistes dels premis CartaVí, de millors cartes de vi

El restaurant L'Ó, de Sant Benet de Bages, l'Ospi de Sallent i l'Abat Cisneros de Montserrat, es classifiquen per la demarcació de Barcelona en un acte celebrat a Vilafranca del Penedès

Valentí Roqueta, com a President de l’Associació Vinícola Catalana, va ser a l'acte
Valentí Roqueta, com a President de l’Associació Vinícola Catalana, va ser a l'acte | AVC
Redacció
08 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:06h
Tres restaurants del Bages són finalistes dels premis CartaVí de cartes de vins després que passessin la semifinal de la demarcació de Barcelona que s’ha celebrat al Vinseum de Vilafranca del Penedès. El restaurant L'Ó de Sant Benet de Bages i l'Ospi de Sallent, seran a la final de la Categoria A, mentre que l'Abat Cisneros, de Montserrat, farà el mateix en la Categoria B. L’acte s’ha celebrat en el marc del Most, Festival de Cinema Internacional de Vi i Cava.

L’acte de nomenament va estar presidit per l’Alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull i el President de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta. Tots dos van destacar la importància dels restaurants en la promoció dels vins catalans, ja que realitzen diàriament "una gran defensa dels productes de la nostra terra, i sobretot, aquells que aposten pels vins de proximitat".