La biblioteca de Sant Vicenç fa actes pel 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes

L'Espai Ateneu programa l’exposició "Els Quixots a Sant Vicenç" i dijous farà una sessió de lectures teatralitzades amb l’actor Carles Canut

Redacció
08 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:02h
La Biblioteca de Sant Vicenç de Castellet s'afegeix aquest mes de novembre als actes de commemoració del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, autor del Quixot. L'Espai Ateneu ha estrenat l'exposició Els Quixots a Sant Vicenç amb una mostra de 50 exemplars de diferents edicions de l'obra. L'exposició es complementa amb la mostra iconogràfica d'un passatge del capítol XVII de la primera part del Quixot. El material ha estat cedit per l'autor surienc Pere Ruiz Lozano, un estudiós de la figura de Cervantes. La mostra es podrà visitar fins al 19 de novembre.

Lectures teatralitzades

El segon plat fort dels actes al voltant de la figura de Cervantes seran les lectures teatralitzades dels passatges del Quixot amb l'actor Carles Canut. Serà aquest dijous a dos quarts de 8 del vespre a la sala d'actes de la Biblioteca. Canut repassarà alguns dels fragments més coneguts de la cèlebre novel·la.