Rosales diu a Share que les empreses amb futur són les que transmeten valors

Pere Rosales durant la conferència a Share Coworking
Pere Rosales durant la conferència a Share Coworking | Share
Redacció
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:07h
Pere Rosales, un dels referents a l'estat en creativitat i innovació empresarial, fundador de l'empresa Inusual fa 20 anys, va captivar als assistents a la xerrada que va pronunciar aquest dijous passat a Share Coworking, amb el títol De recursos humans a humans amb recursos. En la seva amena exposició va deixar molt clar que, més enllà dels objectius que es fixin i la qualitat del producte, les empreses estan obligades a transmetre valors. Sense aquest nou paradigma, l'èxit no estarà assegurat.

En parlar de valors, la paraula clau per a Pere Rosales és "confiança", la que hi ha d'haver entre els companys de treball, en el projecte empresarial i en la mateixa persona. Va dir que la transformació a les empreses "passa per una nova manera d'entendre les relacions laborals i el paper que juga cadascun en l'organització. Passem de ser peces d'un engranatge a formar part d'una comunitat, regida per una valors i uns objectius comuns".

Rosales, que ha treballat per empreses tan rellevant com Adobe, Affinity Petcare, Starbucks, Seat, Esade, Gas Natural o Microsoft, és autor del llibre Estrategia digital, editat per Deusto.