Súria tindrà gespa artificial al camp de futbol

En el ple de l'ajuntament d'ahir, dijous, també es va acceptar una subvenció per a l'Escola Municipal de Música.

Redacció
26 de juny del 2009
576_1246041109Foto_1
576_1246041109Foto_1


El ple municipal de Súria va aprovar ahir, dijous, amb 11 vots a favor (PSC, GPS, ERC, GIS i AIS) i 1 abstenció (CiU), un dictamen sobre l’aprovació d’un conveni amb el Centre d’Esports Súria per a la instal—lació de gespa artificial al camp de futbol municipal. Aquesta actuació es complementarà amb altres obres de millora al recinte esportiu, com la instal—lació d’una coberta sobre la graderia, la millora de la xarxa elèctrica i l’enllumenat, i l’obertura d’una nova porta d’entrada des de la zona del parc municipal El Casino.

La instal—lació de gespa artificial era una millora demanada per l’entitat amb l’objectiu d’adequar les prestacions d’aquest equipament a les necessitats de la pràctica esportiva. En els darrers dos anys, l’àrea d’Esports de l’Ajuntament ha realitzat nombroses gestions davant del Consell Català de l’Esport i de la Diputació de Barcelona per fer realitat aquesta millora.

El pressupost previst per portar a terme aquestes actuacions serà de 744.000,14 euros. L’Ajuntament demanarà una subvenció al Consell Català de l’Esport per cobrir una part d’aquesta quantitat quan s’obri la propera convocatòria d’ajuts per a l’arranjament i millora d’instal·—lacions esportives.

Les obres s’iniciarien durant el mes de juliol i acabarien a finals d’octubre. La redacció del projecte executiu i l’execució del projecte d’instal—·lació de la gespa artificial serà a càrrec de l’empresa Viscola, Àrids i Construccions SA.

Acceptació d’una subvenció per a l’Escola Municipal de Música
El ple municipal també va acceptar per unanimitat una subvenció de 90.000 euros per al finançament de l’Escola Municipal de Música. La subvenció ha estat atorgada pel departament d’Educació de la Generalitat.
Arxivat a