L'alcalde Súria modifica el cartipàs després dels canvis de regidors

Joan Pere Ruiz assumeix medi ambient i joventut, Montserrat Juncadells, cultura, i Miquel Caelles, ensenyament, turisme i participació

Redacció
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:59h
L'alcalde de Súria, Josep Maria Canudas, ha signat els decrets d'Alcaldia sobre delegació de competències, composició de la Junta de Govern Local, nomenament de tinents d'alcalde i nous representants de l'Ajuntament en diferents organismes i entitats.

Aquests decrets són conseqüència de la presa de possessió dels nous regidors Joan Pere Ruiz i Vidal, i Montserrat Juncadella i Navarra en el darrer ple ordinari de la corporació. Les noves delegacions de competències en l'equip de govern municipal són les següents:

- Regidor de Medi Ambient i Joventut: Joan Pere Ruiz i Vidal.
- Regidora de Cultura: Montserrat Juncadella i Navarra.
- Regidor d'Ensenyament, Turisme i Participació: Miquel Caelles i Campà.

Fins ara, el regidor Miquel Caelles i Campà ja formava part de l'equip de govern com a regidor de Turisme i Participació.

Pel que fa a la nova composició de la Junta de Govern Local, òrgan col·legiat municipal de caràcter resolutori, estarà formada per Carme Besa i Braqué (primera tinent d'alcalde), Joan Castellà i Giralt (segon tinent d'alcalde), Jordi Sala i Santcliments (tercer tinent d'alcalde) i Valentí Sastre i Durin (quart tinent d'alcalde).

Un altre dels decrets estableix el nomenament dels representants de la corporació municipal en els següents organismes i entitats:

- Consell de Medi Ambient: Joan Pere Ruiz i Vidal.
- Consell Escolar Municipal: Miquel Caelles i Campà.
- Consells Escolars dels centres d'ensenyament: Miquel Caelles i Campà.
- Mancomunitat Intermunicipal del Cardener: Joan Pere Ruiz i Vidal.
- Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat: Joan Pere Ruiz i Vidal.
- Comunitat de Regants de Súria: Joan Pere Ruiz i Vidal.

Aquest decret sobre representants de la corporació en diferents organismes i entitats haurà de ser ratificat en una propera sessió del ple municipal. L'equip de govern de l'Ajuntament de Súria està format pels grups municipals de CiU, ERC i aiS.
Arxivat a