Un compra-venda de vehicles de Sant Fruitós, investigat per, com a mínim, onze estafes

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional investiguen el cas a partir de les denúncies que han rebut

04 de novembre del 2016
Actualitzat el 07 de novembre a les 15:52h
Concessionària de Sant Fruitós investigada per presumpta estafa
Concessionària de Sant Fruitós investigada per presumpta estafa | GSV
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional investiguen una possible estafa sobre, com a mínim, onze persones que ha dut a terme el taller de compra-venda multimarca Automòbils i Serveis (AIS) de Sant Fruitós de Bages. En la majoria dels casos es tracta de la compra de vehicles que s'han començat a pagar en terminis sense que el client hagi rebut el cotxe, però en alguns casos es tracta de vehicles comprats amb documentació falsificada

Els Mossos investiguen tres dels casos i la resta s'han gestionat en altres instàncies. La policia catalana ha portat al jutjat els tres casos, i la gerent de la concessionària ha estat declarada com a investigada -la figura que abans era tractada com a imputada. Segons asseguren els estafats, però, el gruix de casos puja fins a onze, malgrat que aquesta xifra pot augmentar un cop es faci públic el cas.

Els Mossos tracten tres denúncies, dues per estafa i una per falsificació documental. Els estafats han manifestat que van donar una entrada pel vehicle i posteriorment van ser requerits per pagar per altres conceptes com la matriculació del vehicle o la taxa portuària de portar-lo a Catalunya, sense que mai no els hagi arribat el cotxe. En altres casos, els clients havien signat finançaments d'un cotxe que no han rebut mai i, finalment, en altres casos, cap d'ells tractats pels Mossos, els havien lliurat un vehicle amb la documentació falsificada.