El Kursaal veurà diumenge «Don Giovanni» de Mozart

El muntatge, que es podrà veure a la Sala Gran, serà interpretat pel Cor dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès

Un fragment de l'assaig de Don Giovanni
Un fragment de l'assaig de Don Giovanni | Juanma Peláez
Redacció
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:37h
La nova temporada d'òpera al Kursaal, a càrrec de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell comença aquest diumenge 6 de novembre a les 18h –per primer cop en diumenge- amb aquest Don Giovanni de Mozart, una òpera bufa en dos actes, amb llibret de Lorenzo da Ponte. Està inspirat en el de Giovanni Bertati de Giuseppe Gazzaniga i basat, com ell, en el Don Juan de Molière, i més llunyanament en El burlador de Sevilla, o El convidado de Piedra, de Tirso de Molina.

Estrenada al Teatre Nostic de Praga, el 1834, està protagonitzada pel seductor Don Giovanni (Don Juan), que representa el llibertí, l'home que sedueix moltes dones sense lliurar el seu cor fins que es troba amb Dona Anna (Doña Inés). I un apunt final: per primer cop el Kursaal oferirà aquest espectacle d'òpera en diumenge.

La temporada continuarà l'any vinent amb Manon Lescaut de Puccini el diumenge, 12 de març a les 18h i es clourà amb Carmen de Bizet el dimecres, 10 de maig. 

Les entrades tenen un preu de 39€ euros (36€ amb Carnet Galliner, menors de 25 anys i majors de 65) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.

Xerrada prèvia a càrrec d'Ovidi Cobacho, a les 17:00 h

Com és habitual, com a activitat prèvia a la representació de les òperes al Kursaal, a les 8 del vespre, una hora abans de les funció, el musicòleg Ovidi Cobacho farà una conferència a l'entorn de ‘Don Giovanni' a la SP1 del Kursaal.