El Conservatori acollirà l'obra «Hansel i Gretel» aquest dissabte

La Roda Produccions presenta aquesta adaptació teatral que endinsarà als més petits a un fascinant i perillós viatge amb l'objectiu de trobar el camí de tornada a casa

'Hansel i Gretel' farà parada al Conservatori aquest dissabte
'Hansel i Gretel' farà parada al Conservatori aquest dissabte | Imatge promocional
Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:40h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 5 de novembre a dos quarts de sis de la tarda, amb "Hansel i Gretel" de la Roda Produccions. 

Perduts enmig d'un bosc tenebrós, sense res més que un parell de motxilles, els petits Hansel i Gretel s'endinsaran en un fascinant i perillós viatge amb l'únic objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa. Però un cop immersos en aquesta aventura, una llum els conduirà fins a una caseta màgica feta de llaminadures i xocolata. Allà hi trobaran a una bruixa dolenta que els farà la vida impossible. 

La Roda Produccions presenta aquesta adaptació del conte dels germans Grimm, pensada per a nens i nenes a partir de 3 anys, que agradarà als més petits de la casa. 

Les entrades dels espectacles d'Imagina't costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't i el Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal; per telèfon (938723636); per Internet, o una hora abans de la representació a les taquilles del Teatre Conservatori.