Platea Jove torna divendres amb «Be God Is», un espectacle de música, teatre i circ

La companyia Espai Dual presentarà 'Be God Is' al Teatre Conservatori
La companyia Espai Dual presentarà 'Be God Is' al Teatre Conservatori | Imatge promocional
Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat el 05 de novembre a les 21:23h
El cicle Platea Jove tornarà aquest divendres 4 de novembre a les nou del vespre al teatre Conservatori de Manresa. La companyia Espai Dual presentarà "Be God Is", un espectacle d'entreteniment, de gran complicitat amb el públic, on tres personatges muts interactuen amb gags i petites històries, sempre amb música de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s'hi val.

Oriol Pla (premi al Millor actor a la Mostra de teatre de Barcelona), Blai Joanet Sanagustín i Marc Sastre interpreten aquest xou addictiu, emocionant i amb molt humor, guardonat en diversos festivals.

Tal com ja es va fer en el primer espectacle de Platea Jove de la temporada, hi haurà una línia d'autobús gratuïta a disposició dels joves de la comarca per facilitar-los l'accés al teatre. En aquesta ocasió, el bus sortirà d'Artés a un quart de nou del vespre i passarà també per Sant Fruitós. Les inscripcions al bus es poden fer al Facebook de Platea Jove i el mateix dia, abans de pujar al bus (portant l'autorització dels pares o mares).

En la línia habitual, enguany es continua fent difusió del cicle a través de la pàgina www.plateajove.cat, del grup del Facebook de Platea Jove, i també en la promoció que els joves estudiants col·laboradors del cicle i els mateixos actors de les companyies fan als instituts, amb la possibilitat de fer-hi accions per ajudar a difondre els espectacles. 

A més a més, una xarxa de col·laboradors del Galliner s'encarregaran de vendre les entrades -que costen 5 euros- als companys d'escoles i instituts de Manresa i comarca. També es poden comprar les entrades a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de sis de la tarda a nou del vespre, i dissabtes de deu del matí a una del migdia i de sis de la tarda a nou del vespre; per telèfon (93 8723636); una hora abans de la funció, i per Internet.