Santi Careta presenta el seu primer disc en solitari dijous al Kursaal

Santi Careta
Santi Careta | Adrià Costa
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:07h
La Sala Petita del Kursaal acollirà demà dijous, 3 de novembre, el concert de Santi Careta amb el disc Els ocells i l'stereo. Després de veure'l diverses vegades al Kursaal en diferents formacions musicals, aquest cop el veurem fent el seu debut com a cap de cartell acompanyat de Susanne Paul (violoncel, mandolina, percussió i veus), Anna Godoy (arpa, percussió i veus) i amb la col·laboració especial d'Alba Careta (veus, trompeta i percussió). 

En aquest disc Santi Careta descobreix la seva veu, cantant unes cançons pròpies tan íntimes com intenses. Les lletres ens apropen als sentiments més profunds, curtits per les infinites cares de l'amor i banyats amb els bàlsams de les propietats curatives del pas del temps. 

Els Ocells i l'stereo (Chesapik), és un treball produït amb molta cura i màgia per Joan Pons (El petit de Cal Erill) i en què participen artistes com Dani Ferrer (Love of Lesbian), David Soler (Jonah Smith), Juan Berbín (Seward) o el Quartet Brossa entre altres.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. El preu de les entrades és de 15 euros (12 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 i escoles de música).