MengemBages, entre els 5 millors supermercats on-line sense intermediaris d'Espanya

Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:43h
El web de mengemBages, entre els 5 millors de tot l'Estat espanyol
El web de mengemBages, entre els 5 millors de tot l'Estat espanyol
El web Tlife.guru, associada al diari El País, i que s'ha convertit en una de les pàgines de referència a l'estat Espanyol en tecnologia aplicada a la vida, ha classificat el projecte mengemBages com un dels cinc millors supermercats on-line sense intermediaris de l'estat.
Tlife.guru destaca de mengemBages la gran varietat de productes que es poden adquirir i la seva aposta per connectar consumidors i productors.

MengemBages és un projecte de la cooperativa Frescoop que té com a un dels seus grans objectius la promoció dels productes de productors i elaboradors de la comarca del Bages i comarques veïnes. 

MengemBages va néixer al desembre del 2011 com a cooperativa mixta de treballadors, consumidors i productors, una iniciativa social i sense afany de lucre que es dedica a la distribució d'aliments de proximitat per a particulars i col·lectivitats amb una clara voluntat de treballar amb i pel territori. El projecte ha creat una xarxa de productors locals que posen a la venda productes de temporada, molts d'ecològics, però sobretot de proximitat que es poden adquirir a través del web www.mengembages.coop, a les botigues del carrer del Bruc, 59 de Manresa i de la carretera del Pont de Vilomara 122 o bé a través del telèfon 602215931. Actualment, a més, mengemBages té una rèplica al Baix Llobregat amb www.mengembaix.coop.

Terra de Profit

En la línia de poder connectar consumidors i productors i de potenciar l'economia local, que ha servit per rebre la nominació de Tlife.guru, mengemBages està impulsant el segell Terra de Profit juntament amb el Celler Cooperatiu d'Artés, Ecopallareta i el projecte TornaTerra en el que Frescoop està directament implicat i que pretén recuperar paisatge i productes a través de la recuperació de petits horts abandonats on es planten llavors de productes autòctons que actualment no estan en ús per poder retornar-los a la seva comercialització.

Terra de Profit es vol convertir en un segell que identifiqui els productes de la zona del Bages, i que potenciï la comercialització de circuit curt a través de petits i mitjans productors que hi posen tots els sentits i esforços en elaborar productes de qualitat.