L'històric estanc Carrió deixa les Escodines després de més de 66 anys

Els nous administradors traslladen el negoci a la Via Sant Ignasi, 51-53

L'estanc Carrió marxa del carrer de les Escodines
L'estanc Carrió marxa del carrer de les Escodines | Pere Fontanals
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:53h
El proper dilluns es farà efectiu el trasllat de l'històric estanc Carrió al seu nou emplaçament de la Via Sant Ignasi, 51-53, després de més de 66 anys atenent els clients al número 1 del carrer de les Escodines.

D'aquesta manera, la botiga activa més antiga d'aquest històric carrer de les Escodines, deixarà el seu emplaçament actual i es traslladarà a la Via Sant Ignasi, davant per davant amb el Museu Comarcal. Aquest trasllat coincideix amb el canvi de titularitat del negoci, després que fa una mesos es jubilés Josep Lluís Martínez, qui l'havia portat des de 1980, tot i que la titularitat li arribava heretada per la família de la seva esposa, Carme Carrió, actual presidenta de l'Associació de Veïns de les Escodines.

La botiga va obrir a l'any 1950 per a la venda de gra. Posteriorment, a l'any 1960 ja es va convertir en estanc fins a aquest 2016, que amb la jubilació de Martínez i el canvi de titularitat de negoci, els nous administradors han decidit traslladar-la a la Via Sant Ignasi. Amb aquest trasllat, el que antigament havia sigut una important via comercial de la ciutat es queda amb només tres comerços oberts a peu de carrer.