L'Ajuntament i la Junta Local Contra el Càncer signen un conveni de col·laboració

Maria Jesús Pérez i Valentí Junyent durant la signatura del conveni
Maria Jesús Pérez i Valentí Junyent durant la signatura del conveni | AjM
Redacció
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 14:52h
L'Ajuntament de Manresa i l'Associació Espanyola Contra el Càncer – Junta Local de Manresa han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per al projecte d'ajuda al malalt oncològic. L'acte de signatura ha anat a càrrec de l'alcalde Valentí Junyent i la presidenta de la Junta Local de l'entitat manresana, Maria Jesús Pérez. 

Segons els termes del conveni, l'Ajuntament atorga una subvenció de 9.000 euros a la Junta Local de Manresa per portar a terme el projecte d'ajuda al malalt oncològic que comprèn els programes Seguir Endavant i Sentir-se millor.

El programa Seguir Endavant està destinat a oferir ajuda psicològica i social als malalts i/o família; ajuda econòmica per a necessitats puntuals durant 3 mesos; i perruques gratuïtes, cremes i altres productes relacionats amb assessorament estètic.

El programa Sentir-se Millor consisteix en drenatge limfàtic per a dones operades de càncer de mama que pateixen limfedema; i tallers de teràpies de grup sobre temes diversos: sexualitat, gimnàstica, relaxació, alimentació, impartits per professionals en les matèries.