El Cabrianes Trial Version aplega més de 120 pilots en tres categories

El lleidatà Francesc Recio no falla i s'emporta la categoria principal, mentre que la manresana Elisabet Solera ha guanyat entre les noies

Francesc Recio s'ha imposat al Cabrianes Trial Version
Francesc Recio s'ha imposat al Cabrianes Trial Version | PSComunicación
Redacció
30 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 22:04h
Amb l'entrega de trofeus que ha tingut lloc al pavelló poliesportiu de Cabrianes s'ha posat punt i final a una de les edicions del Cabrianes Trial Version més emocionants. La quarta edició de la cursa, que s'ha celebrat aquest camp de setmana a la petita localitat pertanyent a Sallent, se l'ha emportat, amb autoritat, el pilot Francesc Recio (Montesa). El d'Agramunt, que no ha penalitzat cap dels dos dies de competició en les 38 zones que ha disputat, ha guanyant en la categoria Blaus, la del nivell més alt d'aquest Cabrianes Trial Version IV. Darrera Recio s'ha classificat Alfons Soler (Sherco), amb un bon pilotatge aquest diumenge, a la última jornada, i el sorprenent Joan Solé Rovira (SoRev), amb l'única moto elèctrica que ha competit en aquesta cursa. La manresana Elisabet Solera (TRS) ha guanyat entre les noies, seguida de la jove Carla Caballé (Beta).
 
El gruix dels més de 120 participants que han pres part en aquests Cabrianes Trial Version IV ho han fet en la categoria Verds, el nivell intermig, amb zones més equilibrades, no tant exigents com les dels Blaus. Entre aquests, Rafael Espejo (Montesa) ha remuntat el diumenge per acabar alçant el trofeu de guanyador per damunt de Jordi Roquet (Montesa), qui ha comès massa errors en aquesta segona jornada, i del madrileny Horacio San Martín (Montesa). La millor de les noies que ha competit en aquesta categoria ha estat la terrassenca Rosa Torres (Gas Gas), seguida d'Estel Ramoneda (Gas Gas).
 
En les zones del nivell de Grocs, un habitual de les proves de llarga durada, Víctor Martín (Montesa) ha pogut superar al seu company d'equip Josep Lluís Aguilar (Montesa). Martín, que aquest any s'ha apuntat en la categoria amb zones més senzilles, ha manifestat que ha gaudit molt més de la cursa, "sense patir", ha puntualitzat. En tercer lloc ha finalitzat el basc Javier Busto (Montesa), pare del pilot oficial de l'equip Repsol Honda, Jaime Busto, que ha acompanyat a la família aquests dies i ha donat suport a la organització.