Els fons FEDER subvencionaran les obres del Torrent Bo de Sant Fruitós

La subvenció per al projecte de reducció de riscos d'inundabilitat puja 341.578 euros

Redacció
30 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:24h
La direcció General d'Administració Local ha emès un informe provisional on determina que l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages disposarà de la totalitat de la subvenció del Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER) per al projecte de reducció de riscos d'inundabilitat del Torrent Bo, que ascendeix a 341.578 euros.

Durant el mes de maig, la DGAL va notificar al consistori que faltava certa documentació per justificar la subvenció i aquesta ha estat lliurada dins els terminis establerts, per la qual cosa Sant Fruitós de Bages rebrà la totalitat d'aquesta subvenció europea.

Per al govern de Sant Fruitós de Bages, aquesta decisió de la DGAL "desmunta" les declaracions fetes pel grup municipal de CiU el mes de maig passat on afirmava que s'havien detectat greus irregularitats en dos contractes de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i que suposava un incompliment sancionat amb 3.094 euros per un cas i de 34.157 euros en el segon cas.

D'aquesta manera, considera el govern fruitosenc, es demostra que l'acusació de CiU "era falsa i malintencionada ja que mai no havia existit cap sanció".