Els caps d'ERC i PSC a l'Ajuntament de Manresa s'enganxen arran el discurs de Rufián

VÍDEO Intervenció de Gabriel Rufián al Congrés
VÍDEO Intervenció de Gabriel Rufián al Congrés | CongrésTV
Redacció
29 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 22:24h
La dura intervenció del republicà Gabriel Rufián en la investidura de Rajoy, aquest dissabte al Congrés, arran de l'abstenció majoritària dels socialistes no ha caigut gens bé ni a la bancada ni als militants socialistes. Al twitter, els polítics del PSC del Bages més avesats a les xarxes socials, no han deixat passar l'oportunitat de dir-hi la seva i de retwittejar altres piulades que titllaven l'actitut del diputat republicà d'"irrespectuosa" i "poc digna".

Totes aquestes observacions, però, han estat unidireccionals i no han entrat en cap interactivitat amb altres usuaris, excepte la que han protagonitzat la primera tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Manresa, la republicana Mireia Estefanell, i el president del grup municipal socialista i primer secretari de Manresa, Felip González.

La cadena de piulades i respostes l'ha començada González observant que amb el "hooliganisme" de Rufián és impossible que mai no el convencin per fer-se independentista. La resposta d'Estefanell no s'ha fet esperar amb la metàfora que ha fet servir el propi diputat a la seva sortida del Congrés sobre que ha posat un mirall davant dels socialistes. González ha seguit desitjant-li a Estefanell que no li passi mai res similar. I la conversa ha continuat amb el to eufòric d'una i el to agreujat de l'altre.