Sant Joan de Vilatorrada torna a participar en el programa «A cent cap als cent»

Les passejades d'«A cent cap als cent» tornen a engegar el proper mes de gener
Les passejades d'«A cent cap als cent» tornen a engegar el proper mes de gener | AjSJV
Redacció
29 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:35h
Sant Joan de Vilatorrada participa un any més en el programa d'intercanvi de passejades per a gent gran A cent cap als cent, que enguany portarà els caminaires santjoanencs a Calella, La Llagosta i Barberà del Vallès. De la seva banda, Sant Joan de Vilatorrada serà seu de la caminada del 5 d'abril. Pròximament s'obrirà el període d'inscripció. 

El cicle de passejades A cent cap als cent es un programa que impulsa la Diputació de Barcelona des de l'any 2001 en el marc del Programa esportiu local d'activitats d'esport, salut i qualitat de vida. L'objectiu d'aquest projecte és fomentar l'afició entre la gent gran per les caminades regulars, motivar l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements en relació al món natural i incrementar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural i adaptat a les seves necessitats. 

La primera passejada serà a Calella, el 18 de gener del 2017. Els santjoanencs visitaran també La Llagosta el 22 de febrer i Barberà del Vallès el 15 de març. I Sant Joan de Vilatorrada serà la vila amfitriona de la passejada del 5 d'abril. La darrera sortida del cicle d'enguany està prevista per al mes de maig en una data i ubicació encara per confirmar. És indispensable l'assistència a les quatre primeres passejades si es vol participar de la caminada de cloenda. 

Els participants han d'anar equipats amb calçat apropiat i dur aliments per a l'esmorzar i el dinar, així com aigua suficient per a tota la jornada. El preu de cada sortida és de 6 euros -excepte la caminada de Sant Joan de Vilatorrada, que tindrà un cost simbòlic d'1 euros- i inclou el transport amb autobús al lloc de la caminada i una assegurança d'accidents personal.

Pròximament s'obrirà el període d'inscripció. Per a més informació, es pot trucar a l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament, al telèfon 93 876 42 40.