Mosaic celebra el desè aniversari del Club Social amb una alta participació

Representació de «Si queremos... Sí se puede!» durant l'aniversari de Mosaic
Representació de «Si queremos... Sí se puede!» durant l'aniversari de Mosaic | Mosaic
Redacció
28 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:14h
Mosaic va celebrar dimecres el desè aniversari del Club Social. La xerrada a càrrec de Sor Lucía Caram i la representació que va oferir el grup Cúspicus van ser els plats forts de la celebració, que va comptar amb una notable afluència de públic.

Les activitats van començar a l'Edifici Mosaic amb la presentació del Club Social i, a més, coca amb xocolata per a tothom. Posteriorment Sor Lucía Caram va pronunciar la xerrada “Passió i compromís per les persones”.

Les activitats van continuar a l'Edifici de Serveis Socials de Sant Joan de Déu. El grup de teatre Cúspicus va representar l'obra Si queremos... Sí se puede!. La jornada es va cloure amb un petit piscolabis per a tots els assistents.

Mosaic

Mosaic és la suma d'esforços per donar una atenció integral a les persones amb problemes de salut mental i addiccions de la comarca del Bages. L'objectiu és aconseguir esdevenir una veritable eina i recurs en l'atenció a les necessitats socials, d'oci, de lleure i laborals de les persones amb malaltia mental.

El projecte va començar a caminar gràcies a la confluència de voluntats de l'Ajuntament de Manresa, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, la Fundació Germà Tomàs Canet, la Fundació Althaia i el Convent de Santa Clara de les Germanes Dominiques. Les principals iniciatives que desenvolupa són el Club Social i el Programa Laboral.

El Club Social, que ha complert la primera dècada de vida, és un recurs autogestionat pels mateixos usuaris, amb el suport de professionals, mitjançant el qual es realitzen diferents activitats lúdiques, culturals i formatives.