Gairebé 700 atletes participen en les modalitats dels 10 Km Urbans de Manresa

En aquesta edició s'estrena la cursa de 5 quilòmetres urbans

Diumenge se celebren els 10 Km Urbans de Manresa
Diumenge se celebren els 10 Km Urbans de Manresa | CAM
Redacció
28 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:31h
La festa atlètica està servida aquest diumenge als carrers de Manresa. L'esdeveniment que organitza Club Atlètic Manresa ha superat amb nota alta el seu repte. Quasi 600 atletes prendran part en la cursa absoluta dels 10 Km Urbans de Manresa (aquest any en dues modalitats: 5km i 10km). I gairebé 100 petits atletes participaran en la cursa de promoció.

Tot plegat sense variar la data, tot i caure en mig del pont de Tot Sants i coincidir amb la Cursa dels Bombers de Barcelona i el Tast de la Mitja que es disputa dissabte a Granollers.

Set-cents atletes baixaran corrent pel Passeig Pere III. En la cursa gran, el manresà David Martínez (Avinent Manresa) surt com a favorit al triomf, tot i que el lleidatà Ricard Pasto (AA Xafatolls) i Oussama Chouati (Avinent Manresa) li presentaran batalla.

En l'apartat femení la joanenca Meritxell Soler (Avinent Manresa) es presenta amb l'aureola de favorita. L'artesenca Carme Tort (Avinent Manresa) i Sandra Martínez (JA Berga) opten a ser al podi. 

En la primera edició dels 5 Km Urbans de Manresa, el favorit a la victòria és el berguedà Toni Baños (Avinent Manresa) amb l'oposició de Pol Raich (JA Berga). En l'apartat femení, Júlia Dalmau (Avinent Manresa) surt amb clares opcions al triomf absolut.