L'alcaldessa de Monistrol de Calders admet que va trucar l'exalcalde per dir-li «fill de puta»

Sílvia Sànchez havia trucat Ramon Vancells després que aquest denunciés a Facebook que havien suplit l'educadora de P-0 de la llar d'infants, de baixa, per una treballadora de la neteja

27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 20:32h
L'alcaldessa de Monistrol de Calders, Sílvia Sànchez, la primera per l'esquerra, amb la resta de govern
L'alcaldessa de Monistrol de Calders, Sílvia Sànchez, la primera per l'esquerra, amb la resta de govern | CDC/MDI
Nou capítol grotesc a l'Ajuntament de Monistrol de Calders, al Moianès. I en van uns quants els darrers mesos. En el ple que va celebrar el consistori dimarts passat, l'alcaldessa Sílvia Sànchez, de CiU, va admetre que dies enrere havia trucat a l'exalcalde de la CUP, Ramon Vancells, per dir-li "fill de puta" arran d'un apunt que aquest havia fet al Facebook. De fet va ser el propi Vancells qui va apuntar el tema en el ple comentant que des de la CUP es feia crítica, "però sempre d'una manera educada". L'alcaldesa, llavors, es va sentir aludida i va assumir que l'havia trucat i l'havia insultat.

Els fets es remunten al 13 d'octubre quan Ramon Vancells va publicar un apunt en el Facebook per denunciar que la baixa d'una educadora de la llar d'infants havia estat coberta amb una treballadora dels serveis de neteja, que es va fer càrrec dels dos nens de P-0. Pocs minuts després de penjar l'apunt, l'actual alcaldessa va trucar a Vancells i, segons l'exalcalde "em va dir diverses vegades fill de puta, em va acusar de fer guerra bruta, i em va dir que ho pagaria car, tant a nivell polític com personal".

Vancells va callar llavors, "ja que hauria sigut la seva paraula contra la meva", però a l'haver-ho admès durant el ple, "consta a les gravacions i constarà a l'acta".