Els Salats de Súria ultimen els preparatius per la seva darrera diada de l'any

Serà aquest dissabte i tindrà lloc al seu municipi d'origen

Redacció
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:37h
La Colla Castellera Salats de Súria actuarà aquest dissabte 29 d'octubre a les cinc de la tarda a la Plaça del Poble Vell del municipi surienc, en el marc de la seva IX diada. Durant la jornada els acompanyaran els Castellers de Berga i els Castellers de l'Alt Maresme.

La que se celebrarà dissabte serà la darrera diada de l'any d'aquesta colla bagenca i és per això que el grup fa una crida ciutadana "perquè tothom s'animi a fer pinya amb nosaltres", diuen.

Un cop acabades les actuacions dels tres grups castellers es durà a terme una cercavila pels carrers de Súria a càrrec de la formació Armadillos Band, que finalitzarà al local d'assaig dels Salats en el qual, posteriorment, tindrà lloc un sopar de germanor amb les tres colles. 
La diada s'acabarà amb el concert en directe, al local mateix, de les bandes Txingao i Orquestra Tropical i del discjòquei DJ Ponsi.

Assaig especial

Per a preparar-se per la seva darrera diada de l'any, els Salats de Súria duran a terme, aquest divendres 28 a les vuit del vespre, un assaig especial obert a tota la ciutadania, que clourà amb un sopar de germanor.
Arxivat a