Un accident de trànsit permet situar a Salou un manresà desaparegut des de fa dies

L'home, que segons els seus pares té problemes de salut mental, va xocar amb un altre vehicle a la població costera, va llançar el seu DNI a l'altra conductor i va fugir del lloc dels fets

Redacció
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:08h
Un accident lleu a Salou ha permès situar en aquesta població del Tarragonès un manresà que porta dies desaparegut de casa seva. La situació que va permetre la seva localització, però, va ser estrambòtica des del principi i l'únic que ha aconseguit és situar l'home en el lloc de l'accident, però poca cosa més, ja que va fer escàpol i la seva localització actual torna a ser desconeguda.

Segons informa el Diari de Tarragona, l'home, José Manuel GB, de 47 anys, es va veure implicat en un accident lleu al carrer Major de Salou dissabte a primera hora de la tarda. Amb una actitud sorprenent, el manresà va sortir del cotxe, es va acostar a l'altre conductor i li va llançar el seu DNI abans de tornar a entrar al cotxe i fugir del lloc de l'accident.

L'altre conductor va avisar llavors la Policia Local de Salou per intentar tramitar els papers de l'assegurança a partir de les dades del DNI. Amb aquestes dades, la policia de la població costera va poder conèixer la matrícula i el model de cotxe que conduïa l'home fugit, i va passar les dades a les altres policies catalanes per saber si tenia alguna infracció pendent.

La resposta va arribar des de Manresa. A la Policia Local de la capital del Bages li constava una denúncia de desaparició de casa seva interposada pels seus pares feia uns quants dies, amb l'advertiment que l'home patia problemes de salut mental. Aquest accident a Salou és, per ara, l'última notícia que es té de José Manuel GB.