El cap de setmana les motos prendran el Bages amb el Cabrianes Trial Version IV

El termini per realitzar les inscripcions s'acaba aquest dimarts

Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 21:12h
Dissabte i diumenge vinent, Cabrianes incrementarà la seva població fins arribar als 500 habitants. El Cabrianes Trial Version IV, una prova de trial que té lloc durant dos dies pels voltants del poble pertanyent a Sallent. És una de les últimes curses de la temporada i el CBN Trial Version acaba considerant-se una festa per a tots els trialers, ja que tant l'organització com els col·laboradors s'hi bolquen oferint el millor.

El Cabrianes Trial Version és una cursa que, amb només tres anys ha quallat entre els afeccionats al trial. Compta amb un recorregut complert, unes bones zones amb traçades ben seleccionades segons el nivell dels participants, assistència, avituallament i un dinar per tancar la jornada amb el millor dels ambients. A més a més, amb el lliurament de premis hi ha sorteig de material cedit per les diferents marques que col·laboren amb la cursa.

El CBN Trial Version és un Trial clàssic per a motos modernes. L'equip que dissenya el recorregut i les zones té llarga experiència i ofereix un trajecte per passar-s'ho bé, sense perill, gaudint de l'entorn i de la superació personal amb un recorregut pels voltants de Cabrianes que farà que gaudeixin de la interzona. Amb tres nivells per a que tothom s'hi trobi bé. 

Les inscripcions es tanquen aquest dimarts

Les dimarts dia 25 d'octubre a les 12 de la nit es tanquen les inscripcions. A partir de llavors, les inscripcions continuen obertes, però el participant s'haurà de fer càrrec d'un sobrecost en les inscripcions. Per realitzar la inscripció, cal omplir aquest formulari o enviar les dades per e-mail a trialcabrianes@gmail.com.

Les inscripcions pels dos dies són 120 euros, que inclouen placa commemorativa, avituallament, dos dinars i una samarreta tècnica. Per a un sol dia, 70 euros (placa, avituallament, dinar i samarreta), però sense sortir a les classificacions finals.

La inscripció és correcta quan es contrasta amb el càrrec de la transferència. El recàrrec per inscriure's fora de termini és de 20 euros. El compte bancari on s'ha de fer la transferència és (BBVA) IBAN ES41 0182 3521 1702 0168 5382 i al concepte s'hi ha d'afegir el nom del pilot i Trial VersionIV.