Mosaic celebra el 10è aniversari del Club Social amb teatre i una xerrada de Sor Lucía

Les activitats tindran lloc aquest dimecres, 26 d'octubre, a partir de les 5 de la tarda

El grup de teatre Cúspicus representarà una obra de teatre
El grup de teatre Cúspicus representarà una obra de teatre | Mosaic
Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:04h
El Club Social de Mosaic compleix 10 anys. Per celebrar l'aniversari, s'ha organitzat un programa d'activitats que tindrà lloc aquest dimecres, 26 d'octubre, a l'Edifici Mosaic (Carrer Nou de Santa Clara, 58). A les 5 de la tarda tindrà lloc una presentació del Club Social i, a més, hi haurà coca amb xocolata per a tothom. A les 6 de la tarda, Sor Lucía Caram pronunciarà la xerrada Passió i compromís per les persones.

Les activitats continuaran a l'Edifici de Serveis Socials de Sant Joan de Déu (carrer Saleses, 14-16). A les 7 de la tarda el grup de teatre Cúspicus representarà l'obra Si queremos... Sí se puede!. La jornada acabarà amb un petit piscolabis per a tots els assistents.

Mosaic

Mosaic és la suma d'esforços de diferents organitzacions per donar una atenció integral a les persones amb problemes de salut mental i addiccions de la comarca del Bages. L'objectiu és aconseguir esdevenir una veritable eina i recurs en l'atenció a les necessitats socials, d'oci, de lleure i laborals de les persones amb malaltia mental.

El projecte va començar a caminar gràcies a la confluència de voluntats de l'Ajuntament de Manresa, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, la Fundació Germà Tomàs Canet, la Fundació Althaia i el Convent de Santa Clara de les Germanes Dominiques. Les principals iniciatives que desenvolupa són el Club Social i el Programa Laboral.

El Club Social, que ha complert la primera dècada de vida, és un recurs autogestionat pels mateixos usuaris, amb el suport de professionals, mitjançant el qual es realitzen diferents activitats lúdiques, culturals i formatives.