Una munió de gent lluita contra el càncer infantil divertint-se al Parc de l'Agulla

La jornada organitzada per l'Asociación de lucha contra el cáncer infantil Adrián González Lanza esdevé un èxit de participació

La matinal contra el càncer infantil ha estat un èxit de convocatòria
La matinal contra el càncer infantil ha estat un èxit de convocatòria | ALCIAGL
Redacció
23 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 20:00h
Un continu anar i venint de gent, divertint-se, participant a les activitats organitzades per l'Asociación de lucha contra el cáncer infantil Adrián González Lanza, han convertit la jornada que aquest diumenge s'ha celebrat al Parc de l'Agulla en un veritable èxit.

El dia començava amb dubtes, segons ha afirmat el president de l'associació a NacióManresa, Juan González, degut als groixuts núvols que hi havia abans de la primera activitat: una caminada just a les 8 del matí. Però a mesura que el dia s'ha anat desvetllant i el cel aclarint, la gent ha començat a arribar al parc amb voluntat de participar i col·laborar per fer front al càncer infantil i mostrar que tots tenim alguna cosa a aportar-hi.

Màgia, zumba, dansa, ioga, inflables... ha permès els visitants formar part activa de la festa tot col·laborant amb l'associació amb aportacions o consumicions. González ha explicat que de cara a finals de la setmana entrant podran confirmar quant, un cop sumades les aportacions i restades les despeses, han recaptat en aquesta matinal.

L'activitat s'ha portat a terme gràcies a la col·laboració de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i el de Manresa, gimnasos i empreses col·laboradores, sobre qui "només podem tenir paraules d'agraïment.

Amb els diners recaptats se seguirà becant a una investigadora destinada a la recerca en el camp del càncer infantil en l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat.