ERC Sallent denuncia irregularitats en la selecció de personal de l'Ajuntament

En les proves d'accés a les dues places d'auxiliar administrativa dels plans locals d'ocupació

Redacció
22 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:28h
Esquerra Sallent ha denunciat, en el ple de l'Ajuntament celebrat aquest passat dimecres, "irregularitats en les correccions de les proves d'accés a les dues places d'auxiliar administrativa dels plans locals d'ocupació". Per Pilar Sala, presidenta d'Esquerra Sallent i cap de l'oposició, "és responsabilitat de l'equip de govern no jugar amb les oportunitats professionals dels ciutadans i atorgar a tothom el mateix criteri de selecció”. 

Sala ha comprovat els resultats dels exàmens i assegura que "estan mal corregits i puntuats i, fins i tot la mateixa resposta s'ha valorat d'una manera o d'una altra". Esquerra busca aclarir quin és el criteri que fa servir la comissió tècnica de valoració, formada per personal de l'Ajuntament, a l'hora d'avaluar a les persones aspirants al càrrec en l'entrevista personal, on segons la cap de l'oposició "als aspirants se li han formulat preguntes diferents". Les proves es varen fer el mes de juny i, actualment, les places ja estan ocupades.

Per Esquera, l'equip de govern hauria d'haver supervisat les correccions d'aquesta prova per no perjudicar a cap de les persones que van optar a la plaça. "Són persones que estan a l'atur – diu Pilar Sala – i és de justícia que tinguin les mateixes oportunitats d'accedir a un lloc de treball, especialment a un lloc públic com és un Ajuntament".