Cardona contractarà cinc joves del poble a través del Programa de Garantia Juvenil

La convocatòria ja està oberta i els interessats s'hi poden inscriure anant al Consell Comarcal del Solsonès i a la Cambra de Comerç de Manresa

Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:40h
L'Ajuntament de Cardona ha sol·licitat acollir-se a una convocatòria de subvencions per contractar durant sis mesos a jornada complerta cinc joves amb titulació universitària, graus de formació professional de grau mitjà o superior o un certificat de professionalitat. Es vol fer a través de la línia de subvencions destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Les persones destinatàries han de ser beneficiàries del Sistema nacional de Garantia Juvenil, estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al servei públic de Catalunya (SOC) i acreditar la formació requerida (títol universitari, CFGM o CFGS o certificat de professionalitat).

Els joves de Cardona interessats en aquesta convocatòria, es poden inscriure al registre de Garantia Juvenil a les dependències del Consell Comarcal del Solsonès de dilluns a divendres de vuit del matí a tres de la tarda, demanant per la tècnica impulsora del programa (Carme Fernández - 973.48.20.03 ext.: 136), o bé, a la Cambra de Comerç de Manresa, tots els matins de nou del matí a una del migdia, i dimarts i dijous a la tarda, també demanant cita prèvia per telèfon al 93 872 42 22.

Aquesta oferta de feina està íntegrament supeditada a l'atorgament de la subvenció per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).
Arxivat a