Manresa se suma al Programa Mentoring per a tutelar joves emprenedors

Consisteix en què empresaris i professionals facin de voluntaris per compartir el seu temps amb joves emprenedors/es i els acompanyin en la posada en marxa i consolidació dels seus projectes empresarials

Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:11h
L'Ajuntament de Manresa prendrà part en el Programa Mentoring, adreçat a totes aquelles persones compromeses amb la dinamització de la creació d'empreses i d'ocupació pels joves del territori i que volen posar en valor la figura de l'empresari/ària i que es basa en tutelar a joves emprenedors.

Així, el sistema consisteix en què empresaris amb experiència emprenedora ofereixin, de forma voluntària, el seu suport als joves emprenedors, acompanyant-los en la posada en marxa i consolidació dels seus projectes empresarials.

Aquest programa és promogut per la Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya, en el marc de les xarxes Youth Business Spain i Youth Business International i l'Ajuntament l'està duent a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

El consistori manresà se suma a una xarxa mundial (que ja compta amb 20.000 mentors voluntaris) que col·laboren activament a engrescar aquelles persones dels entorns més propers que puguin estar motivades a ajudar els joves emprenedors/es compartint la seva experiència.

Per a més informació i inscripcions us podeu posar en contacte amb CEDEM. Centre de Desenvolupament Empresarial enviant un correu a [email protected] o trucant al 93 878 76 25.