Quota Bastarda oferirà un recital de música i poesia en el marc del Tocats de Lletra

Serà aquest divendres al vespre al Sielu

Redacció
20 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:07h
Aquest divendres, 21 d'octubre, a les nou del vespre, Xavier Serrano i la Quota Bastarda actuaran en concert al Sielu. Amb el títol "Els arbres que m'estimo", la formació presentarà textos de diferents poetes catalans actuals utilitzant ritmes i estils tan diversos com el pop i la música. També es farà al presentació del CD 10 anys Tocats de Lletra.

En aquest treball discogràfic, Xavier Serrano musica textos de poetes com Mireia Calafell, Lluís Calvo, Míriam Cano, Jaume C. Pons Alorda, Manuel Forcano, Àngels Gregori, Biel Mesquida, Carles Morell, Laia Noguera i Josep Piera.

El projecte és coproduït pel Festival Literari Tocats de Lletra de Manresa i pel Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat. La Creació i composició va a càrrec de Xavier Serrano i de la coordinació literària se'n ocupa Àngels Gregori. Els components de la Quota Bastarda són Jordi Segon i Jordi Ribot (guitarres), Xavier Serrano (veu, programacions i percussions).

L'entrada és gratuïta i tots els assistents seran obsequiats amb el CD de les cançons, que es pot escoltar sense cost a YouTube i Spotify.

Lectura dramatitzada de contes eròtics

El mateix divendres a les set de la tarda, la Llibreria Papasseit (Gispert, 2) acollirà el recital "Complicitats", a càrrec de Pep Antoni Roig i Sara Serrano. Es tracta d'una lectura dramatitzada de contes eròtics i humorístics per a adults.

El Tocats celebra 10 anys

El Tocats de Lletra, organitzat per l'Ajuntament de Manresa i el Gremi de Llibreters de Catalunya, arriba a la seva desena edició convertit en un festival poètic i literari de referència a Catalunya. Enguany, i sota el títol de "Complicitats", el certamen oferirà un programa extens i variat amb una quarantena de propostes culturals, innovadores i de qualitat.