El Parc de l'Agulla viurà diumenge una gran festa contra el càncer infantil

L'Asociación de lucha contra el cáncer infantil Adrián González Lanza, del Pont de Vilomara, organitza l'activitat més important des que va ser creada

Membres de l'organització de la festa contra el càncer infantil que se celebrarà al Parc de l'Agulla
Membres de l'organització de la festa contra el càncer infantil que se celebrarà al Parc de l'Agulla | Aigües Manresa
Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:45h
L'Asociación de lucha contra el cáncer infantil Adrián González Lanza, amb la col·laboració de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, presenten una jornada d'activitats al Parc de l'Agulla, el proper diumenge 23 d'octubre. El seu objectiu principal és conscienciar a la gent sobre el problema del càncer infantil i mostrar que tots tenim alguna cosa a aportar-hi.

Juan González, president de la Asociación de lucha contra el cáncer infantil Adrián González Lanza, ha presentat aquest dimecres l'acte en roda de premsa agraint el suport de totes les institucions i entitats que hi col·laboren i que permeten que es pugui realitzar aquesta festa, la més gran fins ara organitzada a la Catalunya Central per aquesta associació. 

Josep Alabern, vicepresident de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, ha reiterat el seu suport a la festa, de la qual “ens en sentim coorganitzadors”. També ha volgut remarcar que el Parc de l'Agulla és un espai a disposició dels bagencs i bagenques, i que actes com aquests ho demostren.

En Cecilio Rodríguez, alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, també president d'honor de l'associació, ha explicat l'estret vincle que tenen l'associació i el poble. És on s'ha gestat aquest gran acte de diumenge. També ha destacat l'ajuda de l'Ajuntament de Manresa per portar-lo a terme.

Finalment la Glòria Garcia, responsable de la recaptació de fons de l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat, ha explicat que aquest tipus d'actes són els que permeten finançar el 80% del pressupost destinat a investigació, d'una malaltia rara, com és el càncer infantil. Amb els diners que recaptaran volen seguir becant a una investigadora destinada a aquest tipus de recerca.

Programa d'activitats

- A les 8h del matí s'iniciarà una caminada solidària amb el punt de sortida i arribada al Parc de l'Agulla.
- A les 9.30h hi haurà una sessió de ioga solidari .
- A les 11h hi haurà dansa del ventre.
- A les 11.15h es podrà gaudir d'una sessió de Studio Dance.
- A les 11.40h veure en directe l'actuació del Mag Sergio.
- A les 12.15h hi haurà Zumba i Body Combat.
- I finalment a les 13.15h hi haurà una sessió d'Estil Dance.

Durant tot el matí hi haurà servei de bar amb botifarrada, frankfurt, refrescos, cafès, etc. Per als més petits també hi ha un espai anomenat Aventura Parc, on trobaran inflables, segways i tallers infantils.

Què és l'Asociación de lucha contra el cáncer infantil Adrián González Lanza?

L'Asociación de lucha contra el cáncer infantil Adrián González Lanza té com a objectiu principal recaptar diners per a la investigació sobre el càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu, situat a Esplugues de Llobregat. Per això, treballen conjuntament amb associacions de lluita contra el càncer infantil, capten fonts a través de molt diverses activitats i donen suport a famílies que estan patit actualment aquesta malaltia.