Mònica Mendoza participarà a la segona jornada de networking de Castellbell

"Nous intercanvis comercials i tecnològics per a la teva empresa" se celebrarà el dia 22 de novembre al centre cívic Joan Masats

Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:46h
El dimarts 22 de novembre Castellbell i el Vilar programa la segona jornada de networking adreçada a les empreses i a les persones emprenedores del territori. El programa vol ajudar a generar contactes i complicitats entre els agents del municipi i de la resta de la comarca, que sovint desconeixen les iniciatives que es belluguen al territori. Sota el títol Nous intercanvis comercials i tecnològics per a la teva empresa, la jornada comptarà amb la xerrada de la consultora i conferenciant Mònica Mendoza i inclourà un espai per afavorir els contactes entre tots els participants. Mendoza és autora del llibre Todo lo que no te cuentan en los libros de ventas.

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions són gratuïtes però s'han de confirmar a través del correu electrònic promociocastellbell@diba.cat perquè l'aforament és limitat. La jornada se celebrarà al centre cívic Joan Masats, al Burés, de les 9 del matí a les 2 del migdia. La jornada és organitzada per l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la gestoria Babià. Els participants tindran l'opció de quedar-se a dinar per aprofundir en les relacions comercials (preu aproximat 20 euros).