Conveni de col·laboració per promocionar la Cova i el Camí Ignasià

Lluís Magriña i Valentí Junyent durant la signatura del conveni
Lluís Magriña i Valentí Junyent durant la signatura del conveni | AjM
Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:28h
L'Ajuntament de Manresa i l'entitat Cova de Sant Ignasi-Manresa, Fundació Privada, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per a la realització d'activitats de promoció i difusió del centre d'espiritualitat i del Camí ignasià. L'acte de signatura ha anat a càrrec de l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el Superior de la Comunitat Jesuïta Cova de Sant Ignasi de Manresa, Lluis Magriñà. Hi ha assistit també el director de la Fundació Cova de Sant Ignasi, Lluis Pagès.

En virtut d'aquest conveni l'Ajuntament atorga una subvenció de 8.800 euros perquè des de la Fundació es facin actuacions de promoció consistents en tallers i seminaris; cursos internacionals; promoció del Camí Ignasià; activitats de difusió (premsa, web, xarxes socials, material gràfic...); i l'acte de presentació del compte enrere del 5è centenari Seguint les petjades de Sant Ignasi.

Ambdues parts acorden la creació d'una comissió de seguiment del conveni encarregada de vetllar pel compliment de les obligacions establertes en el mateix així com la destinació dels fons públics a la finalitat de l'objecte de la subvenció.

L'Ajuntament de Manresa, amb aquest conveni, manifesta la voluntat col·laborar amb les entitats que organitzin activitats per promocionar el turisme a Manresa i al Bages, i alhora mantenir el patrimoni històric de la ciutat. En aquest sentit, la Cova de Sant Ignasi representa un valor de primer ordre des del punt de vista cultural, religiós i de capacitat d'atracció de visitants a la ciutat.