El «Set de Festa» tornarà a fer vibrar la sala Silenci aquest dijous

Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 10:38h
El 'Set de Festa' torna al Silenci aquest dijous
El 'Set de Festa' torna al Silenci aquest dijous | Silenci Manresa
Aquest dijous 20 d'octubre la sala Silenci de Manresa acollirà, un any més, la ja consolidada Festa Universitària de la Catalunya Central, que enguany celebra la seva onzena edició i que porta estudiants de diversos punts del territori a la capital del Bages per passar una vetllada farcida de música, festa i bon ambient.

Es tracta d'un esdeveniment organitzat per diversos universitaris de la FUB i la UPC que ells anomenen "Set de Festa". En aquesta edició, el reconegut discjòquei i locutor de Flaix FM, Marsal Ventura, serà l'encarregat de fer vibrar la sala Manresana.

Per tal de fomentar l'ús responsable i de qualitat de l'oci nocturn, Silenci Manresa posarà a disposició dels estudiants un autobús gratuït que cada 20 minuts recorrerà diferents punts de la ciutat per evitar que els estudiants hagin d'agafar el seu propi vehicle. El recorregut de l'autobús començarà a Plaça Espanya, passarà per l'Estació de tren i arribarà fins a la sala.
 
Els joves que ho vulguin, poden comprar la seva entrada per 12€, que inclou una consumició, a les oficines de Silenci Manresa; a les oficines del teatre Kursaal i per internet clicant aquí. El mateix dia, en cas de disponibilitat, es podran adquirir a les mateixes taquilles de la sala a partir de les dotze de la nit a un preu de 15€.